2016-12-18 09:13:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Menjen emberek közé!

Napi horoszkóp december 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A vasárnapot teljesen szabadon alakíthatja az elképzelései szerint. Ma nincs kedve nagyobb dolgokra vállalkozni. Nyugalomra van szüksége, és élvezi, hogy ismét tud időt fordítani arra, hogy olvasson.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szerezzen be néhány újságot, vagy egy izgalmas könyvet. Szüksége van erre a figyelem terelésre a hektikus mindennapok ellen. Ma szabadon tehet mindent, amihez csak kedve van.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Használja ki a vasárnapot arra, hogy barátaival találkozzon egy kellemes beszélgetésre. Reggel jól ébred, délután is kellemes órák várnak Önre. Menjen emberek közé.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma későn ébred, de jól teszi, ha tovább alszik. Engedje magát úgy igazán sodortatni. Most ilyesmire van szüksége. Kitűnően el tud lazulni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Ön számára fontos, hogy ne sodródjon bele hatalmi harcokba, inkább maradjon meg tárgyilagosnak, józannak. Barátai társaságában jobban ki tudja élvezni ezt a napot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jól érzi magát, az egész nap zavaroktól mentesen zajlik le. Élvezze a családjával vagy a barátaival eltöltött időt, sokat szórakozzanak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Használja ki a vasárnapot arra, hogy új energiát gyűjtsön. Egy kiadós reggelivel kezdheti a napot. Az égő gyertyák és a mézeskalács illata kellemes hangulatot ébreszt. Délután menjenek sétálni a barátaival.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Élvezze a nyugalmat és a csendet. Gyűjtse maga köré a családját. Főzzék együtt az ebédet, és készítsenek finom süteményeket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ezen a napon a szeretet uralkodik. Nehezen tud lendületbe jönni, de erre nincs is szüksége. Nyújtózzon ki kényelmesen. Kellemesen érzi majd magát, és ne engedje senkinek, hogy ezt megzavarja. Este társaságra van szüksége, e nélkül elveszettnek érezhetné magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez a nap az Ön ízlése szerint alakul. Ma azt tehet, amit csak akar. Hívja meg barátait vendégségbe. Főzzenek közösen valamit, és szórakozzanak jól.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Önnel szemben álló Oroszlán jegyében látható. Ez picit gyengíthet az energiáin, fáradtnak érzi majd magát. Nyugalomra van szüksége. Talán el kellene kezdenie szedni a vitaminokat. Délután sétáljon egy nagyot!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma adja át magát az étkezés örömeinek, a karácsonyi vásárban vegyen magának mézeskalácsot, vagy más specialitást, forralt bort, ha éppen erre vágyna. Este kellemesen lazíthat, olvasgasson, hallgasson zenét.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: